Zombie Boy

harlow 2011.08.05. 14:41

Rick Genest egy átlagos kanadai srác volt, mígnem fejébe nem vette, hogy egész testét tetoválásokkal fogja borítani. Az eredmény vizuálisan érzékelve egy kicsit sokkoló lehet!

Rick első tetoválását 16 évesen készítette, tíz évvel később pedig már egyetlen szabad felület sem maradt a testén. A tetoválások nagy része három év leforgása alatt került Rick (ezután már csak Zombie Boy) bőrére. A több ezer dollárba került műalkotások javarészt Frank Lewis munkái. Rick célja az volt, hogy magát tejesen zombivá alakítsa, amivel kifejezheti önmagát.

 

Az internetnek köszönhetően a „Zombi srácnak” hamar rengeteg rajongója lett szerte a világon. A siker sem váratott sokat magára, Rick már több címlapon szerepelt, egy divatcég modellként alkalmazza, sőt bekerült Lady Gaga nagy botrányt kavart videó klipjébe, a Born This Way-be is.

A legnagyobb népszerűséget talán Gaga klipje hozta meg Zombie Boy számára. A videót néző milliók nem is gondolták, hogy a klipben szereplő srácon nem csak lemosható festék van, hanem valódi tetoválások díszítik a testét.

Címkék: zombi rick genest zombie boy teljes test

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tetko.blog.hu/api/trackback/id/tr313128123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása