Budapest - II. International Tattoo Convention

harlow 2011.11.02. 12:24

2012. február 25. és 26. között immár második alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Tattoo Convention.

Mind szakmai szempontból, mind a laikusok számára érdekes, de mindenekelőtt egyedülálló eseménynek ígérkezik a program. A kiállítók mellett rengeteg elismert tetováló által tartott szemináriumra kerül sor, de lesz szépségverseny is. A kiállítók egytől egyig neves hazai és külföldi tetoválók lesznek.

Az eseménynek helyszínt biztosít a Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.).

Budapest - I. International Tattoo Convention (forrás: http://www.budapesttattooconvention.com)


A hivatalos oldalon ugyan néhány menüpont még feltöltés alatt áll, de érdemes megnézni, ugyanis az alapvető információk mellett az oldal segít többek között a navigálásban, jegyvásárlásban, sőt, még szállásajánlattal is szolgál. A fotógalériát böngészve pedig komplexebb képet kapunk eseményről.

A szervezők az első Tattoo Conventionhöz képest sokkal nagyobb és még színvonalasabb rendezvényt ígérnek jövő februárra.

Én ott leszek!

Címkék: budapest 2012 international tattoo convention

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tetko.blog.hu/api/trackback/id/tr733347474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása